View previous topic :: View next topic  
Bikerfish
Guest





PostPosted: Sat Sep 27, 2003 11:05 pm
Reply with quote
After pressing the register button, the page fails to load. If I press stop I then get a form to enter user name/email/password but I can't see anything obvious to press to send the info.

I assume I am not getting the full form.

Anyone have any ideas how to resolve this?
Franchise
One Pair


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 12

PostPosted: Sat Sep 27, 2003 11:20 pm
View user's profile Send private message Add User to Ignore List Reply with quote
I had that problem aswell when I tried to register from home, I tried again when I was at college and the whole form came up and it worked fine. Don't know why it happened though.

--Previous Message--

: After pressing the register button, the page fails to load. If I press stop I
: then get a form to enter user name/email/password but I can't see anything
: obvious to press to send the info.
:
: I assume I am not getting the full form.
:
: Anyone have any ideas how to resolve this?
dan
One Pair


Joined: 13 Sep 2003
Posts: 30

PostPosted: Sun Sep 28, 2003 3:10 am
View user's profile Send private message Add User to Ignore List Reply with quote
xcheck out www.deucedeuceclub.co.uk - i had no such proble,ms



--Previous Message--

: After pressing the register button, the page fails to load. If I press stop I
: then get a form to enter user name/email/password but I can't see anything
: obvious to press to send the info.
:
: I assume I am not getting the full form.
:
: Anyone have any ideas how to resolve this?
_________________

www.deucedeuceclub.co.uk

Fray Bentos pies - it's all gravy
Tech
One Pair


Joined: 15 Sep 2003
Posts: 26

PostPosted: Sun Sep 28, 2003 9:26 am
View user's profile Send private message Add User to Ignore List Reply with quote
We are checking this out - not sure what is happening here. We've tested it on Internet Explorer v5 & v6, Mozilla and Opera with no problems. (Are you using IE v4 or another browser?)

You should get a page saying 'Thank you for registering... An email has been sent to your address.' Did you get an email at all?

If you're on AOL it might be that the connection has just gone a bit dodgy - it is known for this - i.e. you'll click on a page and it'll come up 'Page Not Found' pretty instantly.

Try again, and if there are still problems, let us know.

Jim (Mob Tech)
Bikerfish
Guest





PostPosted: Sun Sep 28, 2003 10:36 pm
Reply with quote
Thans for the reply.
Still the same.

I use explorer v6.
Also on cable broadband.

Whilst I don't get any acknowledgement or e-mail, I think this is because I am unable to send the info to register.


--Previous Message--

: We are checking this out - not sure what is happening here. We've tested it on
: Internet Explorer v5 & v6, Mozilla and Opera with no problems. (Are you using IE
: v4 or another browser?)
:
: You should get a page saying 'Thank you for registering... An email has been
: sent to your address.' Did you get an email at all?
:
: If you're on AOL it might be that the connection has just gone a bit dodgy -
: it is known for this - i.e. you'll click on a page and it'll come up 'Page Not
: Found' pretty instantly.
:
: Try again, and if there are still problems, let us know.
:
: Jim (Mob Tech)
Tech
One Pair


Joined: 15 Sep 2003
Posts: 26

PostPosted: Mon Sep 29, 2003 6:20 am
View user's profile Send private message Add User to Ignore List Reply with quote
Hi Bikerfish,

Thanks for the info. I will keep looking and see if I can reproduce this.

In the meantime I have registered you manually. Expect an email any second now.

Jim (Mob Tech)

--Previous Message--

: Thans for the reply.
: Still the same.
:
: I use explorer v6.
: Also on cable broadband.
:
: Whilst I don't get any acknowledgement or e-mail, I think this is because I am
: unable to send the info to register.
:
Bikerfish
One Pair


Joined: 29 Sep 2003
Posts: 16

PostPosted: Mon Sep 29, 2003 9:34 am
View user's profile Send private message Add User to Ignore List Reply with quote
Thanks - received e mail & logged in ok.

--Previous Message--

: Hi Bikerfish,
:
: Thanks for the info. I will keep looking and see if I can reproduce this.
:
: In the meantime I have registered you manually. Expect an email any second
: now.
:
: Jim (Mob Tech)
:
: --Previous Message--
:
: Thans for the reply.
: Still the same.
:
: I use explorer v6.
: Also on cable broadband.
:
: Whilst I don't get any acknowledgement or e-mail, I think this is because I
: am

(...)
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Hendon Mob Forum Index -> Mob Poker Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum